Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ- 5ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ- 5ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

-----

                        

 

  

    

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ

Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

                               ------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Ζαχαρίας Μανουσαρίδης

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

Ανατολικής Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής

Τηλ.: 2310 365357

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Ταχ. Δ/νση:

Χάλκης 8 10ο Χιλ.Θεσ/νίκης ?

Μουδανιών

Τ.Κ. ? Πόλη:

57001, Θεσσαλονίκη

Ταχ. Θυρίδα:

Δ. 5019

Τηλέφωνο:

2310 365320

Φαξ:

2310 286715

E-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 


-----

 

 

 

ANAKOINOΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

Θεσσαλονίκη:   23/1/2013

 

Αριθμ. Πρωτ.: 131

 

 

ΠΡΟΣ:

Καθηγητές Πληροφορικής

των

Σχολείων Β/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής

(δια της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής)

και

Εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης

των

Σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής

(δια της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής)

 

KOIN.

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για το Προσυνέδριο Χαλκιδικής - 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

για την καλύτερη διοργάνωση του προσυνεδρίου Χαλκιδικής στα πλαίσια του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε / επισημάνουμε τα εξής:

  1. Το προσυνέδριο Πληροφορικής Χαλκιδικής στο πλαίσιο του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

 

  1. Η Τελευταία Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων είναι στις 22 Φεβρουαρίου 2013.

 

  1. Οι περιλήψεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, σύμφωνα με το πρότυπο των περιλήψεων στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.math-syn-pli.gr

Τα ονόματα των αρχείων, που θα περιέχουν τις περιλήψεις θα είναι της μορφής Περίληψη_ΌνομαΣχολείου_ΑριθμόςΕργασίας.doc (για παράδειγμα Περίληψη_1EΠΑΛΠολυγύρου_1.doc, Περίληψη_1EΠΑΛΠολυγύρου_2.doc, στην περίπτωση που το 1ο ΕΠΑΛ Πολυγύρου στείλει δύο περιλήψεις).

  1. 4.Στις περιλήψεις των μαθητών θα πρέπει να αναφέρονται αναλυτικά τα λογισμικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την υλοποίηση των εργασιών τους.
  1. Μέχρι την Δευτέρα 1 Μαρτίου θα πρέπει να στείλετε τις παρουσιάσεις σας στο email του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χαλκιδικής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αρ. τηλ. 2371021496, με θέμα "Αποστολή Παρουσίασης για το Προσυνέδριο Χαλκιδικής - 5ο Συνέδριο Πληροφορικής".

Τα ονόματα των αρχείων που θα περιέχουν τις παρουσιάσεις θα είναι της μορφής Παρουσίαση_ΌνομαΣχολείου_ΑριθμόςΕργασίας.doc (για παράδειγμα Παρουσίαση_1EΠΑΛΠολυγύρου_1.doc, Παρουσίαση_1EΠΑΛΠολυγύρου_2.doc, στην περίπτωση που το 1ο ΕΠΑΛ Πολυγύρου στείλει δύο παρουσιάσεις).

Στην περίπτωση, που θελήσετε να στείλετε και άλλα αρχεία εκτός από τις παρουσιάσεις σας (για παράδειγμα βίντεο) παρακαλείσθε, για λόγους συμβατότητας, το υλικό των παρουσιάσεών σας να είναι στις ακόλουθες μορφές αρχείων:

 

*.ppt ή *.pps (παρουσίαση διαφανειών μέχρι και powerpoint2003)

*.doc (μέχρι και word2003)

*.avi, *.flv, *mp4 ( αρχεία βίντεο)

*.swf (αρχεία κινούμενης εικόνας-animation)

*.mw2 ή *.mwz (αρχεία MicroWorlds Pro)

*.sb (αρχεία Scratch)

*.mp3 ή *.wav (αρχεία ήχου)

*.gif, *.jpg, *bmp (αρχεία εικόνας, γραφικών)

 

Να φροντίσετε να προωθήσετε στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χαλκιδικής τις παρουσιάσεις σας με όλα τα αρχεία διασύνδεσης τους, αν υπάρχουν, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κατά την προβολή τους. Αν θελήσετε κάποια συγκεκριμένη μορφή αρχείων, που δεν αναφέρεται στις παραπάνω ή να αποστείλετε με άλλον τρόπο την παρουσίαση και το συνοδευτικό υλικό (για παράδειγμα dropbox, sendspace,...) παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χαλκιδικής.  

Σας παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε την ημέρα του προσυνεδρίου να μην κάνετε χρήση του internet διότι θα έχουμε προβλήματα με την αναμετάδοση στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Για αυτό, αν θέλετε να δείξετε ένα βίντεο για παράδειγμα από το youtube θα ήταν προτιμότερο να μας το στέλνατε από πριν έτσι ώστε να το δείξετε την ημέρα του προσυνεδρίου τοπικά. Επίσης, αν θέλετε να δείξετε ιστοσελίδες ή blogs παρακαλώ να πάρετε screenshots και να τα ενσωματώσετε στο PowerPoint σας.  

  1. 6.Μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου, ώρα 12:00, θα πρέπει να έχετε στείλει τις εισηγήσεις σύμφωνα με το πρότυπο των εισηγήσεων στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.math-syn-pli.gr.

Τα ονόματα των αρχείων, που θα περιέχουν τις εισηγήσεις θα είναι της μορφής Εισήγηση_ΌνομαΣχολείου_ΑριθμόςΕργασίας.doc (για παράδειγμα Εισήγηση_1EΠΑΛΠολυγύρου_1.doc, Εισήγηση_1EΠΑΛΠολυγύρου_2.doc, στην περίπτωση που το 1ο ΕΠΑΛ Πολυγύρου στείλει δύο εισηγήσεις).

  1. 7.Κάθε ανακοίνωση που θα αφορά το προσυνέδριο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα αναρτάται και στην ιστοσελίδα του 5ου μαθητικού συνεδρίου πληροφορικής στις Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις Χαλκιδικής.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

 

                                                                                                                 Με εκτίμηση

Μανουσαρίδης Ζαχαρίας

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής